Bij Linkerbaan een prachtig uitgevoerde MINI Countryman S Works Hybride gevonden zoals je ze maar weinig ziet: jong, compleet en een echte liefhebbersauto in zeldzame uitvoering tegen een faire prijs. Nette inruil. Prettige, klantgerichte service. Een achteraf klein probleem bij aflevering is uitstekend opgelost zoals het hoort, maar niet bij iedere handelaar of dealer zo gebeurt. Wat mij betreft een aanrader!

Martijn , Ermelo

Zeer betrouwbaar en servicegericht bedrijf met mooie, snelle auto’s. Allemaal nèt even anders. Heel erg blij met mijn fantastische Mini! Dit is mijn 2e van Linkerbaan en een eventueel volgende zal ik ook hier zeker weer halen. Daan is erg vriendelijk, goed bereikbaar en flexibel. Aanrader!

Henrike, Zwolle

Na een warm welkom door Daan met een zwarte JCW die al startklaar voor ons stond. Na de rit on het genot van een bak koffie nog even na gepraat en naar de andere auto’s gekeken die in de zaak stonden. Uiteindelijk zijn we toch voor een Rebel Green JCW gegaan. Zonder proefrit gekocht en na een week opgehaald. Dik tevreden met de auto en fijne communicatie met Linkerbaan.

Wijnand, Ridderkerk

Via internet bij Linkerbaan terecht gekomen, wat een mooie showroom en wat werden we goed geholpen. Top service en met een hele mooie Mini verder tevreden naar huis. Thanx Daan voor de lekkere taart en voor het afleveren van de nieuwe Mini !!!!! Komen zeker terug…..

Jacqueline, IJmuiden

Wij waren op zoek naar een Countryman JCW in de kleur Enigmatic Black. Na wat rondgekeken te hebben kwamen we op de site van Linkerbaan! Met een interessant inruilvoorstel naar Zwolle gereden. Na een heerlijk bakje koffie was de deal snel gesloten. Daan…super bedankt voor de snelle aflevering net voor onze vakantie! Inmiddels bijna 2000km gereden en wij zijn er zeer tevreden mee!!

Frits, Sliedrecht

Daan heeft een passie voor Mini en daarom is het voor een Mini liefhebber heel prettig vertoeven bij de Linkerbaan. Alles wordt keurig geregeld en afspraak is afspraak. Het ophalen van je nieuwe Mini is ook een feestje. Ik zal de Linkerbaan zeker aanbevelen.

Hanneke, Sneek

Na telefonische afspraak met Daan wezen kijken in de snoepwinkel; wat een keuze! Uiteindelijk een afspraak gemaakt voor twee proefritten: Cooper S Cabrio, gevolgd door de JCW Cabrio. Beide fantastische Coopers. Natuurlijk gekozen voor de grootste funfactor JCW! Alles keurig kunnen afhandelen met Daan, en vorige week de JCW kunnen afhalen met een prachtig Pinksterweekend voor de boeg. Nog maar net een plekje weten te bemachtigen op de intekenlijst; tja, drie dochters met rijbewijs…. Daan, plezierig om zaken met je te doen, je bent verre van een doorsnee autoverkoper gelukkig. Ik kom zeker nog een keer terug!

Symon, Dwingelo

In mei van dit jaar hebben wij onze eerste Mini Clubman bij Daan gekocht. Wij waren toen uitermate tevreden over zijn dienstverlening. Helaas hebben wij zelf bij de aankoop niet de juiste keuze gemaakt, de Mini clubman was voor ons te sportief en voldeed niet aan onze verwachting. Normaal gesproken is snel ruilen huilen, maar Daan verblikte of verbloosde niet en wij konden opnieuw snel tot zaken komen en hebben de clubman ingeruild op een Countryman. De Countryman heeft Daan exact naar onze wens opgezocht en geïmporteerd, Ondertussen rijden we een paar dagen in onze nieuwe Mini naar volle tevredenheid. Samengevat kunnen wij niet anders dan Daan zonder meer aanbevelen.

Jennie, Wijhe

Wij hebben een ontzettend leuk en spontaan contact met Daan Smit gehad, niets was teveel gevraagd en hadden vanaf het eerste moment een goede klik. Over de prijs hebben we niet eens hoeven te onderhandelen, was gelijk scherp en eerlijk en daar houden wij van! Faire deal en ook nog eens de mooiste MINI van Nederland aan overgehouden, niets dan lof! Wij zouden Linkerbaan aan iedereen kunnen aanbevelen. Succes verder Daan met je prachtige onderneming!

Louis, Volendam

Wat een verademing! Linkerbaan is geen standaard autodealer. Creatief, persoonlijk, top kwaliteit en prachtige auto’s. We hebben twee auto’s binnen 1 maand bij Linkerbaan gekocht en zijn super tevreden. Kan iedereen aanbevelen een kijkje bij Daan te nemen.

Venetie, Amersfoort

Ik heb een fantastische MINI John Cooper Works bij Linkerbaan gekocht. Het is mijn 8ste MINI. Ik heb Daan Smit leren kennen als een echte vakman en niet als een doorsnee auto verkoper. Zijn opleiding en zijn persoonlijkheid zijn daar debet aan. Op elke vraag kwam een gedegen antwoord en binnen de kortste tijd had ik een klik met hem. Ik kan Daan aan iedereen aanbevelen

Frans, Badhoevendorp

Ook zo’n auto en gevoel?

Bekijk dan ons aanbod met verse MINI’s. Staat er niet tussen wat je zoekt? Laat Linkerbaan dan voor je op zoek gaan naar jouw droom MINI.

Bekijk aanbod